Интегрирани опаковъчни решения от един доставчик

03-16-2017

София / Волфертшвенден, 16 март 2017 г. – На предстоящото през май 2017 г. изложение MULTIVAC ще презентира своя опит на първокласен доставчик на автоматични опаковъчни решения. Продуктовото портфолио на компанията покрива всички видове автоматични процеси за опаковане и всички нива на интеграция. С цялостното си разбиране за продуктите на клиентите и техните изисквания, процесите по зареждане на продукти, маркиране, контрол на качеството, както и опаковането в кашони и палетизирането са интегрирани в напълно автоматични решения в допълнение към опаковането.

По този начин MULTIVAC ще представи цялостна линия за опаковане на слайсове на изложението interpack.

Термоформовъчна машина R 235 е специално разработена за производство на много тънки плоски опаковки с нарязани продукти. Благодарение на системата за бърза смяна на инструментите на лепящата и формовъчната станция в машината, тя може да бъде елементарно преформатирана за други видове продукти и дизайни. Към машината лесно могат да се добавят различни варианти на маркиращи и етикетиращи системи. R 235 може също така да бъде оборудвана със система за развиване на джъмбо ролки долно фолио с цел съкращаване на времето за престой на машината.

В допълнение към казаното, R 235 разполага с интерфейс за връзка с резачка. Благодарение на компактния конвейер за зареждане на резачката той може да се разположи хоризонтално на височината на зареденото и формовано фолио на опаковъчната машина. По този начин не е необходим допълнителен транспортен конвейер и затова се спестява ценно производствено пространство и се намаляват ин-вестициите.

За зареждане на опаковките със слайсовете ще бъдат изложени два вида зареждащи системи – хоризонтална система за зареждане MULTIVAC и система MULTIVAC Pick-and-Place ( “Вземи и постави“). И двете са разработени за поставяне на нарязани продукти във формована опаковка надеждно и хигиенично, при това с голяма производителност на цикъл.

Опаковките с нарязаните продукти се етикетират посредством етикетираща машина с конвейер L 330. Линията е разширена също така с роботизиран модул за кашониране H 130.

съобщение за печата: MULTIVAC на interpack :
215.44 KB PDF

PDF Download

MULTIVAC Термоформовъчни опаковъчни машини R 235:
34.71 KB JPG

JPG Download