Jorge Yanez Penabad został dyrektorem zarządzającym MULTIVAC Kolumbia

09-22-2021

Wolfertschwenden/ Bogotá, 26 października 2021 - 1 października Jorge Yanez Penabad objął stanowisko dyrektora zarządzającego spółki córki Corporacion MULTIVAC S.A.S. w Kolumbii. Stał się następcą Jairo Rodrigueza, który 1 lipca 2021 rozpoczął zarządzanie dwiema spółkami, MULTIVAC Kostaryka i MULTIVAC Dominikana.

Jorge Yanez Penabad posiada wieloletnie doświadczenie zawodowe oraz międzynarodowe w budowaniu i zarządzaniu firmami, jak również tworzeniu kanałów sprzedaży. Przez ostatnie osiem lat pracował w PROMINENT Colombia, gdzie pełnił ostatnio funkcję dyrektora generalnego i regionalnego menedżera produktu na Amerykę Łacińską.

MULTIVAC Kolumbia ma biura w Bogocie i Medellín, jak również oddział w Quito w Ekwadorze i zatrudnia obecnie około 30 pracowników wspierających klientów lokalnie.

pm_46-21_new_md_multivac_colombia_pl.pdf:
57.57 KB PDF